Transportul de mobila noua

Atunci cand vreti sa transportati obiecte de mobilier aveti de parcurs cativa pasi importanti de la preluarea mobilierului ce urmeaza a fi transportat pana la descarcarea acestuia.
Daca sunteti in situatia de a va cumpara mobilier nou de la unul din magazinele de specialitate trebuie sa aveti in vedere urmatoarele:

Sa intrebati personalul care va vinde mobilierul daca ofera transport, iar daca ofera este posibil ca in functie de valoarea cumparaturilor acestia sa vi-l ofere gratuit, daca nu, va trebui sa apelati la o firma specializata in acest domeniu.

Dupa ce ati ales firma de transport va trebui sa ii contactati si sa le comunicati ce aveti de transportat, sa specificati daca exista obiecte fragile, daca aveti nevoie de personal pentru manipularea obiectelor si nu in ultimul rand sa le specificati adresa de preluare si adresa de destinatie unde veti duce obiectele cumparate.

Incarcarea obiectelor in camion se va face in functie de greutatea si de volumul mobilierului existent la fata locului. Chiar daca mobilierul este nou, unele piese nu sunt ambalate, fiind necersar sa le infoliem la fata locului inaintea de incarcarea lor in autoutilitara pentru a nu se deteriora pe timpul transportului si sa instiintati personalul care va efectua transportul de obiectele fragile.