Preturi

Pret transport :

Preturile pentru serviciile de transport pot varia intre 60 lei si 200 lei pentru orice deplasare in Bucuresti si Ilfov in functie de volumul de marfa, greutate, ora la care se executa transportul, timpul de stationare la incarcare/descarcare, etc.

Pentru deplasarile in alte localitati din Romania sau mai lungi de peste 100 km preturile sunt negociabile,  preturile pe km pot varia intre 1 leu/km si 2.2 lei/km tariful fiind calculat tur-retur.

O deplasare inseamna o incarcare din punctul A si o descarcare in punctul B.

Va rugam sa ne oferiti toate detaliile legate de transportul marfurilor dumneavoastra pentru a beneficia de cea mai buna si corecta oferta de pret transport din partea noastra.

Suntem siguri ca va place corectitudinea, si noua ne place, va suntem recunoscatori daca ne veti comunica cu exactitate obiectele ce urmeaza a fi transportate, astfel putem evita eventualele neintelegeri.

• greutate
• volum mc
• lungime
• latime
• inaltime
• nr. Km.

Pret servicii manipulare :

Pretul pentru manipularea obiectelor ce urmeaza a fi transportate este influentat de complexitatea lucrarii efectuate, de numarul de etaje si de amplasamentul imobilului, numarul de persoane care deservesc la transportul obiectelor, distanta de la imobil pana la autoutilitara, greutatea obiectelor, etc. Estimarile de pret pentru transport se pot face doar dupa ce se va analiza in totalitate complexitatea serviciului. Preturile variaza intre 30 si 200 de lei de persoana.

Pret servicii impachetare :

La fel ca si pretul manipularii serviciile de infoliere si ambalare sunt influentate de numarul materialelor ce se vor folosi la ambalarea obiectelor ce urmeaza a fi transportate.
De exemplu: numarul cutiilor folosite la ambalare, numarul sacilor de plastic/rafie, metri liniari de folie stretch, folie aerata, etc. Preturile pornesc de la 10 lei si pot ajunge chiar si la 300 lei in functie de numarul obiectelor ce urmeaza a fi ambalate, noi recomandam ca ambalarea sa se faca doar pentru cele care necesita acest lucru.

Pret servicii asamblare/dezasamblare mobilier :

Tarifele pentru demontarea sau remontarea mobilei se situeaza deobicei in jurul procentelor de 7-10 % din valoarea mobilierului.
Cu siguranta nu este o regula multumitoare pentru toata lumea, dar pentru a da dovada de profesionalism si respect pentru client o firma ce trebuie sa execute asamblarea sau dezasamblarea corpurilor va trebui sa trateze cu aceeasi atentie sporita si pentru un mobilier ieftin si pentru un mobilier scump.
In cotatia de pret sunt importante mai multe aspecte: tipul si marca mobileierului, numarul de corpuri care vor fi montate/demontate, precum si alte servicii daca se vor solicita de catre beneficiar(ex.  montare in perete, demontare din perete, etc.)

Modalitati de plata :

• Plata se face in lei, integral, la sfarsitul cursei/serviciilor pentru destinatiile sau lucrarile din Bucuresti si in avans pentru alte destinatii din Romania sau Europa.
• Pentru o cotatie cat mai exacta de pret va rugam sa ne contactati telefonic la 0799.500.600 sau completand formularul existent in sectiunea CONTACT .

*Preturile afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Pentru un pret transport exact in ceea ce priveste serviciile noastre va rugam sa ne contactati telefonic.