Transport electronice

Transportam echipamente electronice de mari si mici dimensiuni, cum ar fi frigidere, masini de spalat, televizoare, aparate de aer conditionat, dar si echipamente mai sensibile cum ar fi camere supraveghere, telefoane mobile, tablete sau marfa care necesita o manipulare mai atenta. Transportam echipamente electronice de birou, echipamente sonorizare evenimente, echipamente IT, servere, computere, retelistica, RACK-uri, plottere multifunctionale de dimensiuni mari, etc.

Pentru a nu exista evenimente neplacute in procesul de mutare, trebuie luate toate masurile de protectie pentru ca echipamentele sa ajunga la destinatie in maxima siguranta.
Obiectele electronice trebuiesc transportate  cu autospeciale acoperite care sa permita un mediu uscat si ferit de praf.
Va asiguram ca specialistii nostri in transport fac tot posibilul pentru a va transporta marfa in conditii de maxima siguranta.

Deasemenea, camioanele noastre sunt dotate cu lazi frigorifice si toate facilitatile in vedere transportului de marfa sensibila in conditii de temperatura optime. Pentru o mai buna supraveghere a echipajelor, toate masinile de transport din parcul nostru sunt dotate cu sisteme de alarmare, sisteme de urmarire prin gps si camere de supraveghere montate la bordul fiecarei autoutilitara de transport, astfel incat dispeceratul are cunostinta despre pozitia precisa a autovehiculului ori de cate ori este nevoie.

Nu ezitati sa ne contactati si va vom face o ofera de nerefuzat!