Transport marfa Dragonul Rosu Bucuresti

Transport Marfa Dragonul Rosu

Atunci cand spunem Dragonul Rosu, ne gandim la cel mai mare centru comercial din Romania de unde majoritatea comerciantilor cu magazine fizice si on-line isi procura marfurile necesare.

Dragonul Rosu dispune de peste 5500 de magazine cu cu o gama diversificata de produse. Marfurile comercializate in acest complex ajung pe rafturile magazinelor din intreaga tara, si pe site-urile de profil de pe internet cu ajutorul transportatorilor sau a vehiculelor dvs. proprii.

Firma noastra poate oferi serviciul de transport marfa din Dragonul Rosu la orice destinatie dorita de dumneavoastra, atat in Bucuresti cat si in oricare oras din Romania la costuri minime si calitate maxima.

Avem zilnic peste 10 autoutilitare in zona comerciala Dragonul Rosu disponibile sa preia marfa dumneavoastra si sa o livreze in cele mai bune conditii la locatia sau locatiile indicate de dumneavoastra intr-un timp foarte scurt la preturi accesibile.

Precizam ca inca din anul 2004, atunci cand am inceput prima colaborare de transport in cadrul acestui imens centru comercial, ne-am facut o stransa legatura de colaborare cu diferiti furnizori din toate domeniile de activitate, precum: imbracaminte si incaltaminte, obiecte pentru casa si gradina, imbracaminte si jucarii pentru copii, lenjerii de pat, bijuterii, etc.

Daca aveti un magazin fizic sau on-line, noi, echipa de la ABCtrans va putem oferi serviciul de aprovizionare marfa din Dragonul Rosu zilnic/ saptamanal/ lunar sau in functie de necesitatile dumneavoastra.
Mai exact firma noastra asigura serviciul de transport marfa si aprovizionare din oricare din cele 10 pavilioane ce se regasesc in acest centru comercial.
De exemplu, daca aveti un magazin fizic in Bucuresti sau in oricare alt oras din Romania, si aveti nevoie regulat de transportat marfuri noi suntem o optiune de luat in condiderare.

Putem efectua transporturi zilnice, saptamanale sau lunare din Dragonul Rosu dupa cum urmeaza:

  • imbracaminte, lenjerii de pat, pijamale, halate, gablonturi, cosmetice, marochinarie, jucarii, papetarie, accesorii pentru imbracaminte, incaltaminte, perdele, jaluzele, accesorii telefoane mobile, carucioare, scaune de masina pentru copii, biciclete, trotinete, patuturi si asternuturi pentru cei mici, si multe altele.

Daca aveti un magazin de prezentare on-line si aveti nevoie de aprovizionarea lui cu produsele preluate din comenzi, noi va asiguram acest serviciu zilnic la ora si locatia stabilita de dumneavoastra.
Ne angajam sa preluam marfa in cele mai bune si rapide conditii pentru afacerea dumneavoastra, preluam marfuri pentru magazinele on-line la data si ora stabilita de comun acord cu furnizorii dumneavoastra, dupa ce acestia s-au asigurat ca toate comenzile necesare sunt pregatite si gata de livrare.

Efectuam servicii de manipulare in cadrul centrului comercial, cat si la sediul firmei dumneavoastra, mai exact echipele noasre merg la standurile si pavilionele propuse de dumneavoastra, preiau marfurile, le transporta si le incarca in autoutilitara, apoi pleaca catre locatia sau locatiile indicate de dumneavoastra, iar aici le vor descarca in locurile stabilite de dumneavoastra, pentru a reduce la minimum timpul de prelucrare a comenzilor dumneavoastra.
Astfel apeland la serviciile noastre, uitati de grija aprovizionarii magazinului dumneavoastra, sau a societatii din care faceti parte, lasati profesionistii nostri sa faca toata treaba pentru dumneavoastra.

Pentru noi spatiul de incarcare nu a fost niciodata o problema. Avem in dotare autoutilitare de diferite dimensiuni ce pot incarca intre 1 si 24 m3 de marfa.
Avem echipe formate din 2,3,4 persoane care pot prelua marfurile de la 4 standuri simultan, astfel vom reduce timpul de asteptare, pentru a beneficia de o durata mai mica in expedierea comenzilor dumneavoastra, deasemenea putem incarca direct la masina, lasand transportul marfurilor de la pavilion la autoutilitara in sarcina furnizorilor dumneavoastra, asta dupa ce am stabilit ora si locul de preluare din cadul complexului comercial.

De regula autoutilitarele noastre pot fi disponibile pentru inchiriat din Dragonul Rosu zilnic intre ora 06:00 15:00, dar pentru o mai buna colaborare va rugam sa ne contactati telefonic din timp sa ne oferiti toate datele necesare pentru a va putea oferi cea mai buna alternativa de transport.

Putem oferi acest serviciu pe termen lung pe baza de contract sau ocazional ori de cate ori aveti nevoie de aprovizionare marfa din Dragonul Rosu, pentru o oferta estimativa de pret va rugam sa ne contactati telefonic, sau prin formularul de contact regasit la sectiunea contact, iar in cadrul acestui formular de contact va rugam sa ne relatati cu lux de amanunte tipul si cantitatea de marfa ce urmeaza a fi transportata, pentru a stii ce autoutilitara se potriveste nevoilor dumneavoastra la momentul oportun.
ABCtrans va multumeste pentru atentia acordata si va asteapta pentru o eventuala colaborare.