Transport orice

Cand spunem ca transportam orice ne referim la orice obiect de dimensiuni mici, medii si mari care pot incapea intr-o dubita de 3,5 tone cu o dimensiune de incarcare de pana la 20 metrii cubi si o lungime de pana la 6 metri. Indiferent ca este vorba de obiecte grele cum sunt: case de bani, piane, pianine, seifuri, materiale de constructii sau obiecte voluminoase precum saltele, tablouri de dimensiuni mari, vitrine frigorifice societatea noastra va ofera posibilitatea sa inchiriati o autoutilitiara cu sofer la cele mai accesibile preturi din Bucuresti.

In prezent avem colaborari cu diverse compani de renume de pe piata Romaneasca, din majoritatea domeniilor de activitate.
Asiguram aprovizionarea cu marfa a magazinelor celor mai cunoscute branduri de pe piata din Romania de la depozitele proprii.

Activam in domeniul transporturilor inca din anul 2002, am dus la bun sfarsit sute de transporturi interne si internationale fie ele de mobila, de marfa sau bagaje.
Suntem recomandati de majoritatea clientilor care au apelat la serviciile noastre de transport.

Am realizat inca de la inceputul carierei noastre ca transportul cu masini vechi nu va aduce niciun beneficiu, nici clientilor nostrii nici companiei noastre. Acum suntem in deplina masura sa va oferim servicii profesionale de transport cu masini noi si performante, numai in acest fel vom putea fi siguri de operativitate, siguranta marfurilor transportate si promtitudine, astfel suntem siguri ca fiecare dintre clientii nostrii ne vor recomanda cu placere in continuare. Indiferent ce aveti de transportat nu ezitati sa ne contactati, cu siguranta vom gasi o rezolvare pentru dumneavoastra.

Asiguram servicii de transport in toate sectoarele din Bucuresti si in majoritatea localitatilor limitrofe. Efectuam curse cu plecare din Bucuresti catre orice oras din Romania sau UE.