Prevederi si obligatii

Regulament de protectie a datelor

Acest site solicita, optional, in vederea unei mai bune comunicari cu potentialii clienti urmatoarele date personale:

Nume si prenume
Adresa de email
Telefon

Mentionam ca adresa de email pe care o vom primi in momentul in care ne veti trimite un email va fi folosita strict in scopul comunicarii intre noi si dumneavoastra, nicio terta entitate nu va avea acces la adresa dumneavoastra de email. Adresa de email va ramane stocata pe serverul nostru de email pana cand ea va fi stearsa. Daca doriti ca adresa dumneavoastra de email sa fie stearsa, trebuie sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, iar noi o vom sterge de pe server in maxim 6 zile de la primirea solicitarii. Impreuna cu adresa de email vor si sterse si restul de  date personale mentionate mai sus.

Politica cookie

Acest site foloseste cookie-uri, dar nicio data personala de identificare in afara celor mentionate mai sus, nu este stocata pe serverele noastre.

Terte servicii de tracking

Acest site foloseste serviciul google analytics pentru monitorizarea traficului, dar nicio data personala nu este solicitata, prelucrata sau dezvaluita.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Acesti termeni de utilizare sunt aplicabili utilizarii acestui website.

Design-ul, grafica, fotografiile, textul scris prezente pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin ABCtrans.ro. Orice multiplicare, copiere, sau publicare prezentate pe acest site, nu este permisa fara acordul scris al proprietarului acestui site.

Administratorul site-ului ABCtrans.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Informatiile furnizate de ABCtrans.ro referitoare la serviciile sale sunt proprietatea exclusiva a site-ului.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Prin accesarea, utilizarea si vizionarea continutului pe acest website, clientul accepta fara alte obiectii conditiile si termenii de utilizare. Orice comanda de transport care este confirmata telefonic de client si nu este dusa la bun sfarsit, duce la interdictia de a mai comanda in viitor servicii oferite de ABCtrans.

Pe timpul transportului, solicitantul va trebui sa aiba asupra sa acte ce pot face dovada dreptului de proprietate sau folosinta asupra marfii sau obiectelor care urmeaza a fi transportate prin serviciile oferite de compania ABCtrans. Marfa sau obiectele transportate trebuie sa nu prezinte vreun pericol de deteriorare asupra mijlocului de transport autoutilitar.( ex.: scurgeri vizibile de fluide, ambalaj inadecvat, scapari de gaze, dimensiuni necorespunzatoare, etc.)

In cazul in care se produce degradarea mijlocului de transport, in orice mod, prin actiunea directa a obiectelor transportate care s-au dovedit ca pe durata traseului nu au indeplinit obligatiile prevazute, solicitantul transportului i se va cere sa achite contravaloarea daunelor survenite in urma acestora.

La preluarea marfii in vederea transportului sunteti obligat de a ne pune la dispozitie documentele necesare prevazute de lege care sa ne permita posibilitatea de a executa serviciul de transport ( aviz de insotire a marfii, facturi de provenienta, etc.) Ne rezervam dreptul de a nu raspunde pentru eventualele confiscari a obiectelor sau a marfii transportate, de catre organele abilitate, daca acestea nu sunt insotite de actele doveditoare de provenienta. Nu suntem raspunzatori pentru continutul acestora.

Ofertele de pret sunt personalizate pentru fiecare client in parte indiferent de statutul acestora, persoana fizica sau persoana juridica. Pretul final platit de client este format din pretul serviciului, cheltuielile de manipulare acolo unde este cazul, de taxele de transport, taxe de drum, TVA-ul, etc.

Orice conflict aparut intre ABCtrans si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula prin lege sau invalida indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze existente.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile serviciilor oferite si compatbilitatea acestora cu cerintele dumneavoastra.

Administratorul site-ului face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul serviciilor modificate  sau viciate de erori de operare)

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.abctrans.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

ABC Trans isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

Va multumim pentru intelegere !