Inchirieri autoutilitare si furgonete

 

Societatea noastra va ofera posibilitatea sa accesati serviciile de inchirieri autoutilitare si dube cu sofer pentru transport intern sau international indiferent de statutul din care faceti parte, fie ca sunteti persoane juridice sau persoane fizice. Dubitele de inchiriat se afla in Bucuresti si sunt disponibile imediat dupa ce veti contacta unul din reprezentantii nostrii sau cu o programare in prealabil la numarul de telefon afisat pe site sau completand formularul existent in sectiunea CONTACT specificand ca optati pentru serviciul de inchirieri autoutilitare.

De ce sa inchiriezi o autoutilitara cu sofer? E simplu daca vrei ca marfa ta sa ajunga in maxima siguranta la destinatie noi iti punem la dispozitie serviciul de inchirieri autoutilitare speciale de transport cu soferi profesionisti, cand spunem profesionisti chiar sunt profesionisti, acestia beneficiind de toate avizele si categoriile necesare.

Perioada minima de inchiriere a unei furgonete cu sofer este de minim 1 zi. Avem disponibile o gama variata de autoutilitare pregatite sa faca fata oricarui tip de transport, oferim spre inchiriere si autoutilitare dotate cu lift hidraulic, autoutilitare acoperite cu tabla sau prelata, autoutilitare descoperite, autoutilitare frigorifice de diferite dimensiuni mai mari sau mai mici. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata de pret.

Chiar daca aveti nevoie de o autoutilitara pentru un transport in interiorul tarii sau peste granita ABCtrans.ro va pune la dispozitie o flota variata de masini de inchiriat.
Acest serviciu se realizeaza numai cu soferi profesionisti pregatiti sa efectueze transporturile dumneavoastra in totala siguranta. Inchirieri autoutilitare sau furgonete pentru orice tip de transport intern sau international.

Avem cea mai variata gama de furgonete cu diferite dimensiuni de incarcare pentru nevoile fiecarui client ce vor apela la serviciile noastre de transport. Nu trebuie decat sa ne contactati telefonic si sa ne comunicati ceea ce aveti de transportat, cu siguranta vom gasi o rezolvare pentru dumneavoastra sau apropiatii dumneavoastra.