Transport textile

ABCtrans ofera servicii de transport textile cu masini dotate special pentru acest tip de transport.

Autoutilitarele sunt echipate cu stendere si umerase in vederea transporturilor de textile, acest lucru ne garanteaza o vasta experienta in domeniu si foarte bune cunstinte in privinta conditiilor de manipulare si transportare a obiectelor textile.
Utilizam exclusiv autoutilitare proprii in transportarea materialelor textile, ceea ce asigura o profitabilitate sporita a livrarilor tale de la fabrica sau depozitĀ  pana la destinatie.

Dispunem de solutii si oferte avantajoase de transport direct proportionale cu numarul de livrari lunare pe care il aveti. Oferim servicii de transport pentru o foarte mare parte din fabricile si magazinele de renume de pe piata confectiilor textiliere din Romania.
Deasemenea oferim transport textilier ambalat pentru articole sportive, articole de camping, etc. Va asteptam si pe dumneavoastra sa ne contactati in vederea unei colaborari pe termen lung.

Transporturile de textile sunt efectuate pe umerase sau stendere special atasate pe mai multe randuri, la inaltimi diferite, garantand astfel un transport in conditii excelente a tuturor tipurilor de textile.

Asiguram totodata si transport aditional textilelor, transport de accesorii cuprinzand toate echipamentele de confectii: umerase, suporturi, masinarii, prese de calcat, ladite de transport, etc.

Punem la dispozitie personal specializat cu atributiile de preluare a marfurilor textile direct din fabrici, uzine, si incarcarea acesteia direct pe stenderele camioanelor si api descarcarea lor la destinatie in conditii optime pentru un transport specializat de textile.

Toata operatiunea de manevrare si incarcare implicit descarcare se desfasoara cu manipulanti experimentati in acest diomeniu.

Autoutilitarele de transport pot fi folosite si pentru efectuarea altor tipuri de transporturi, stenderele/barele fiind montate pe sine speciale pentru a putea fi indepartate.