Transport bagaje aeroport

 

Rezervarea unui transport bagaje de la aeroport spre Bucuresti sau din Bucuresti catre aeroport, sau oricare alta localitate din Romania se face exclusiv prin comanda telefonica.

Pentru a scapa de stresul transportului de bagaje la aeroport, atunci cand va trebui sa plecati intr-o calatorie sau cand va veti intoarce, societatea noastra va pune la dispozitie serviciul de transport bagaje aeroport.

Astfel, veti economisi timp si energie, beneficiind de conditii de confort si siguranta maxima datorita soferilor profesionisti si a personalului manipulant pe care firma noastra de transport vi-l pune la dispozitie in preluarea bagajelor dumneavoastra cat si la descarcarea acestora.

Indiferent ca aveti un numar mare de valize, trolere, genti de voiaj sau obiecte voluminoase la plecare sau la sosire, veti avea posibilitatea sa optati pentru o autoutilitara potrivita nevoilor dumneavoastra de transport.

Pentru noi un numar mare de geamantane nu reprezinta o problema, suntem pregatiti intotdeauna sa preluam un volum mare de bagaje si sa facem fata oricarui tip de transport, putem prelua de la aeroport maximum doua persoane in cabina de la autoutilitara cu care va vom efectua serviciul de transport bagaje aeroport.

Ceea ce trebuie sa faceti, este sa ne contactati telefonic si sa ne comunicati data si ora sosirii, cat si numarul zborului, sau data si ora plecarii, iar una din echipele noastre va fi prezenta la data si ora stabilita de dumneavoastra pentru a prelua bagajele si a le duce la destinatia dorita in conditii optime.

Puteti opta doar pentru autoutilitare de transport cu sofer, fara personal manipulant, urmand ca bagajele sa le incarcati si sa le descarcati dumneavoastra din masina, astfel veti obtine un cost scazut pentru transportul dumneavoastra.

Costul rezervarii reprezinta doar distanta parcursa, de la aeroport la destinatie, fara a se calcula si timpul de stationare, acesta va fi comunicat de unul din operatorii nostrii telefonic. Stationarea este taxata separat cu 40 lei/h, prima ora fiind gratuita.

Daca sunteti client nou, si nu ati mai efectuat nici un transport bagaje aeroport cu noi, va punem la dispozitie unul din membrii echipei noastre, care va va astepta intr-un loc vizibil afisand un text de intampinare comunicat de dumneavoastra, si antetul firmei noastre ABCtrans.ro, astfel vom evita situatiile de confuizie.

Va asteptam sa ne contactati telefonic pentru o programare si sa ne solicitati serviciul de transport bagaje aeroport.