Transport mobila Bucuresti

Prin serviciul nostru de transport mobila Bucuresti scapati de stres. ABCTrans va pune la dispozitie logistica utila realizarii unei operatiuni de mutat mobilier, in conditii excelente cu timp redus si costuri substantial micsorate. Noi suntem solutia perfecta in cazul in care vreti sa efectuati o mutare ieftina si sigura.

Va punem la dispozitie un pachet complet de servicii pentru transport mobila, cuprinzand bineinteles transportarea mobilierului si a lucrurilor existente, de exemplu: impachetare si amabalare in cutii, infolierea obiectelor fragile in folie speciala cu bule, asezarea, pozitionarea obiectelor in autoutilitare si asigurarea acestora cu chingi speciale pentru a oferi o protectie marita si pentru a nu deteriora bunurile dumneavoastre, montajul sau demontajul mobilierului, manipularea sunt doar cateva din serviciile pe care le ofera echipele noastre.

Aceste lucruri sunt facute de echipe special pregatite pentru asemenea sarcini, pentru manevrarea mobilierului, in cazul in care obiectele de mobilier sunt voluminoase si intalnim obstacole precum, caile de acces care nu faciliteaza trecera mobilierului, a corpului nedemontat, echipa noastra poate dezasambla si reasambla orice fel de mobilier in conditii excelente.

Manipularea mobilierului este facuta cu mare grija intrucat principala noastra cauza este ca totul sa decurga in perfecta stare deoarece punem accent pe calitatea serviiilor oferite, acestea ridicandu-se la cote inalte.

Echipele care executa manipularea mobilierului sunt foarte bine organizate, competente, pregatite pentru a solutiona orice dificultate intalnita pe durata desfasurarii mutarii obiectelor.

Angajatii nostrii vor incarca mobila dumneavoastra la data si ora prestabilita, punctualitatea fiind una dintre calitatile noastre definitorii.
Pentru ca suntem profesionisti si facem totul ca la carte. Lucram cu foarte mare atentie si ordonat, tinem evidenta tuturor cutiilor care sunt incarcate din vechea locatie si cele care intra in noua locatie la destinatie.
Echipa noastra, va poate fi de ajutor chiar si in cazul in care doriti sa inlocuiti mobila veche cu una noua iar pe cea veche o vreti transportata la locuri special amenajate.

Transport mobila la preturi mici

Transportul de mobila cu preturi reduse se poate obtine prin diferite metode. Daca doriti ca transportul sa aibe un cost scazut, puteti opta doar pentru a efectua numai serviciile de transport mobila, fara a beneficia de ambalarea obiectelor, fara personal manipulant, fara incarcare/descarcare fara personal care sa dezasambleze/asambleze mobilierul.

Toate aceste actiuni revin in sarcina dumneavoastra, de exemplu: daca aveti de transportat obiecte de mobilier voluminoase, acestea vor trebui dezasamblate, impachetate si manipulate pe scari sau cu lifturile de acces de catre dumneavoastra.

Noi va punem la dispozitie soferul si autoutilitara de transport de la punctul A la punctul B, astfel veti obtine un serviciu de transport mobila ieftin in Bucuresti si Ilfov.