Transport ieftin Bucuresti

Oferim servicii de transport ieftin in Bucuresti si in judetul Ilfov, am lansat acest serviciu avand la baza nenumaratele cereri de transport la un pret scazut pentru transporturi regulate sau ocazionale in Bucuresti si in zonele din imprejurimi. Ne dorim sa oferim preturi fara concurenta pe aceast segment de transport ieftin deoarece vrem sa preintampinam nevoile persoanelor cu dizabilitati, persoanelor cu o situatie financiara scazuta, caselor de copii, caminelor de batrani, persoanelor cu o varsta inaintata si nu in ultimul rand elevilor si studentilor.

Persoanele fizice sau juridice care vor incheia un contract de colaborare cu societatea noastra beneficiaza de preturi reduse de transport si manipulare, contractele se incheie pe o perioada minima de 12 luni.

Indiferent ca este vorba de un transport ieftin de bagaje sau un transport de mobilier apreciem corectitudinea dumneavoastra.
Ne bucuram foarte tare atunci cand avem posibilitatea sa oferim ajutor persoanelor in varsta, elevilor sau studentilor, acest tip de transport il facem la un cost foarte redus fata de normal, de aceea va rugam sa nu abuzati, sunt persoane care chiar au nevoie sa beneficieze de ajutor si noi prin sprijinul dumneavoastra putem oferi bucurie semenilor nostri.

Exista multe persoane printre noi care datorita evolutiei ajung in stagiul de a schimba mobilierul, obiectele de uz casnic, frigider, masina de spalat, aragazul, cuptor cu microunde, si altele, aceste aparate ar putea fi donate catre anumite persoane care nu beneficiaza de ele, fie din imposibilitatea financiara de a-si achizitiona, fie din cauza altor prioritati.

Indiferent ca este vorba de o donatie fie ea de orice natura, mobilier vechi, canapele, fotolii, dulapuri, aparate electrocasnice, obiecte electronice, etc. sunt persoane care cu siguranta au nevoie de acel ceva ce dumneavoastra nu il mai folositi sau urmeaza sa fie aruncat la gunoi.
Va multumim si speram ca fiecare dintre noi, candva va putea oferi o mana de ajutor persoanelor care chiar au nevoie de el.

Va asteptam sa ne contactati pentru a face pe cineva fericit si de a beneficia de un transport ieftin in Bucuresti !