Servicii

Daca sunteti in cautarea unei firme de transport cu servicii profesionale atat in Bucuresti sau in Romania noi suntem solutia avantajoasa pentru dumneavoastra.

Va punem la dispozitie atat soferi profesionisti cat si personal manipulant experimentat (la cerere), pentru ca dorim sa fiti in totalitate satisfacuti de serviciile noastre, iar obiectele dumneavoastra sa fie livrate in cele mai bune conditii.
De asemenea societatea noastra transporta orice tip de marfa perisabila si neperisabila.

Dispunem de o gama larga de servicii precum: servicii de transport in regim exclusiv, distributie marfa si aprovizionare, curierat in regim de urgenta, transport in regim de grupaj, relocari companii, etc.

Serviciul de transport in regim exclusiv

Transportul de marfuri sau obiecte pentru care este necesara folosirea exclusiva a mijloacelor de transport, chiar daca se utilizeaza sau nu la intreaga capacitate de incarcare. Se va efectua o cursa directa de la punctul de incarcare la punctul de descarcare indicata de client, avantajul acestui serviciu consta in timpul scazut de livrare din punctul A in punctul B.

Distributie marfa si aprovizionare

Sa luam un exemplu, daca aveti un lant de magazine care trebuie aprovizionate sau aveti de distribuit marfa in anumite locatii noi va putem oferi aceste servicii la preturi minime. Acest serviciu consta in distribuirea marfii la ora, data si traseul stabilit de catre dumneavoastra.

Curierat in regim de urgenta

Acest serviciu se bazeaza pe transportul obiectelor indiferent de dimensiuni lor dintr-o locatie in alta intr-un timp foarte scurt. Stim ca timpul este pretios pentru oricare dintre noi asa ca ne-am gandit sa lansam acest serviciu pentru dumneavoastra. Pentru a satisface o gama cat mai larga, oferim atat servicii standard cat si servicii speciale si personalizate.

Transport in regim de grupaj

Ofera clientilor nostrii posibilitatea de a transporta cantitati mai mici de marfa sau obiecte. Se pot transporta astfel cantitati sub capacitatea totala a unei autoutilitare de transport. De exemplu daca aveti de transportat un pachet din Bucuresti la Timisoara costurile vor fi destul de mari, iar daca veti apela la acest serviciu vom obtine un cost redus. Serviciul se bazeaza pe gruparea mai multor clienti existenti la o data stabilita pe anumite rute, dumneavoastra nu trebuie decat sa ne comunicati locatia, iar cand avem traseu in zona respectiva va vom anunta noi. Pentru mai multe detalii despre rutele pentru care putem oferi serviciul de grupaj, ne puteti contacta la adresa de e-mail sau numarul de telefon din sectiunea CONTACT.

Oferim servicii de transport pentru o gama variata de produse:

Transport marfa, mobila, bagaje, electrocasnice, articole sanitare,obiecte voluminoase, aparatura medicala, aparatura pentru baruri si restaurante, aparatura pentru sonorizare evenimente, ATM-uri, ATV-uri, motociclete si motoscutere, automate de vanzare produse, jocuri electronice, mese de biliard, birotica si papetarie, case de bani si seifuri, produse cosmetice, confectii textile, echipamente de laborator, echipamente telecomunicatii, materiale publicitare, produse farmaceutice, scule si unelte, utilaje, etc.