Despre noi

Parcurgand aceasta pagina veti intelege de ce se numara ABC Trans printre liderii principali pe piata transporturilor din Romania.

Inca din anul 2002 ABC Trans s-a infintat cu scopul de a efectua servicii de transport.
De-a lungul timpului societatea noastra a reusit sa se ridice la cele mai inalte standarde de profesionalism datorita echipei tinere din care facem parte si a clientilor care au apelat cu incredere la serviciile noastre si ne-au recomandat mai departe.

Am dezvoltat colaborari de succes cu branduri de renume de pe piata romaneasca oferind suport tuturor clientilor nostrii indiferent de statutul acestora. Ne oferim sa efectuam orice fel de transport intern sau transport international la cele mai decente preturi, folosind autoutilitare de 3,5t de ultima generatie.

Cu siguranta calitatea serviciilor noastre este asigurata de seriozitatea cu care tratam fiecare transport de mobila sau transport marfa, de cel mai bun personal, de promtitudinea si experienta dobandita dealungul timpului de care am dat dovada ori de cate ori cand cineva a apelat la serviciile noastre.

Un transport sa fie finalizat in deplina siguranta, are la baza mai multe obiective.
Autoutilitarele transportatoare sa fie la zi cu toate verificarile tehnice, asigurarea incarcaturilor pe toata durata traseului, soferi cu experienta in domeniul transporturilor, manipulanti experimentati, sunt doar cateva dintre criteriile de baza ale societatii noastre.

Alegerea masinii pentru transport se realizeaza cu ajutorul unui specialist din cadrul societatii noastre fie telefonic, fie deplasandu-se la sediul sau domiciliul dumneavoastra fara costuri suplimentare, acesta fiind in masura datorita experientei sale, sa va recomande tipul de duba care vi se potriveste cel mai bine pentru obiectele care le aveti de transportat.
Avantajele oferite de noi sunt:

• Tarife avantajoase
• Preturi negociabile
• Siguranta transportului
• Garantia confidentialitatii
• Seriozitate si profesionalism
• Consultanta gratuita in alegerea celei mai eficiente solutii pentru transport.

Va asteptam sa ne contactati pentru o eventuala colaborare. Va multumim.