Transport motociclete

Am lansat acest serviciu din dorinta de a preintampina nevoile posesorilor de motociclete, biciclete, scutere si atv-uri.
Punem la dispozitia dumneavoastra autoutilitare echipate corespunzator pentru acest tip de transport.

Transportul acestora se va face intr-un mod profesional si cu deosebita atentie de catre echipa ABC Trans care va fi prezenta la ridicarea vehiculului. Indiferent daca motocicleta, scuterul sau atv-ul dumneavoastra a suferit un accident sau pur si simplu a intervenit o defectiune tehnica noi va putem ajuta cu transportul acestora in locurile stabilite de dumneavoastra.
Pe tot parcursul transportului vehiculele vor fi fixate in autoutilitara cu chingi speciale in asa fel incat sa poata fi predata in acelasi conditii in care au fost preluate.

Serviciul de transport motociclete presupune incarcarea vehiculului in autoutilitara, ancorarea acestuia in interiorul dubei, transportul catre un atelier service sau parcul dumneavoastra propriu, descarcarea si predarea motocicletei avariate sau defecte. Pe langa acest serviciu va putem oferi transport si pentru anumite utilaje de dimensiuni mici si medii ce nu depasesc o greutate de 0,5 tone. Daca detineti o motocicleta un scuter sau un atv si vreti sa participati la un concurs sau pur si simplu nu puteti circula pe domeniul public cu ea fie ca doriti sa o transportati la o unitate RAR in vederea inmatricularii acesteia ne puteti contacta pentru transport.

Avem rugamintea sa ne informati asupra defectelor tehnice existente inaintea ancorari acestuia in autoutilitara, in cazul in care vehiculul nu este insotit pe timpul transportului de catre propietarul legal sau imputernicit al acestuia, sa ne puneti la dispozitie o copie xerox a carti de identitate sau a talonului pe timpul transportului, cat si cheia acestuia. Acestea ne sunt necesare pentru a stabili un mod eficace de imobilizare pe timpul transportului cat si pentru eventualele controale din trafic a organelor de politie.
Ne rezervam dreptul de a nu prelua vehiculele cu scurgeri vizibile de ulei sau de carburant.