Debarasare mobila veche

Angajatii nostrii va vor asigura demontarea mobilei veche si transportul acesteia la locurile stabilite de dumneavoastra sau la groapa de gunoi, in cazul in care mobila veche de care nu veti mai avea nevoie si aceasta poate fi refolosita o vom dona oamenilor nevoiasi binenteles cu acordul dumneavoastra.

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra, este sa strangeti obiectele care se afla depozitate in mobilier, iar daca nu aveti posibilitatea colegii nostri va vor scuti de aceasta actiune si vor face ei treaba in locul dumneavoastra, acestia vor strange cu atentie fiecare obiect regasit in interiorul mobilei si il va depozita in cutii speciale de carton, le vor sorta cu atentie, iar cutiile le vor sigila cu scotch, si le vor nota unde este cazul cu inscriptia ”FRAGIL”.

Debarasam spatiile de toate obiectele de care dumneavoastra nu mai aveti nevoie, de la locuinte, spatii comerciale pana la depozite si hale industriale, indiferent ca sunt obiecte electronice, electrocasnice defecte, cum ar fi televizoare, masini de spalat, aer conditionat, pana la tocaraie veche, usi de lemn, mobila veche, etc…

Serviciul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, suntem adesea intrebati de catre clienti daca putem transporta obiecte fragile, obiecte care trebuiesc tratate cu atentie sporita, obiecte cu valoare ridicata, raspunsul nostru este intotdeauna afirmativ, deoarece suntem o firma care tratam toate tipurile de transport cu cea mai mare atentie indiferent de obiectele transportate.

Daca aveti de transportat mobila foarte veche care aveti de gand sa o reconditionati sau sa o depozitati intr-un loc sigur, angajatii nostrii va vor ajuta sa o transportati pana in locul indicat de dumneavoastra, incercand sa o pastreze cat mai intacta pe durata transportului datorita vechimii sale exista posibilitatea ca anumite parti sa cedeze. Stim ca acest tip de mobila este unul foarte rar intalnit, pe langa faptul ca au o valoare ridicata probabil si o valoare sentimentala ne luam angajamentul ca transportul sa se faca in deplina siguranta.

Daca aveti de transportat obiecte precum calorifere, aparate electronice sau electrocasnice va propunem sa le transportam la un centru de colectare, asa veti obtine niste bani pe care ii veti putea folosi la achizitionarea de noi obiecte.
Asiguram transport de mobila veche in Bucuresti cat si in localitatile limitrofe, detinem dube de transport si avem echipe care cu siguranta vor face fata oricarui tip de transport.

Pentru noi strazile inguste sau caile de acces greu accesibile nu sunt o problema, avem dubite de diferite dimensiuni care pot patrunde pe cele mai inguste si greu accesibile stradute sau alee, deasemenea suntem dotati cu diferite caruciuoare si transpalete manuale si electrice pentru a face fata in orice situatie.