Transport de marfuri fragile

Serviciile noastre sunt adaptabile cerintelor dumneavoastra.
Ne angajam sa transportam articole fragile sau obiecte valoroase, care necesita atentie si siguranta sporita atunci cand sunt manipulate sau transportate. Tinem cont de modalitatile de ambalare individuala pentru fiecare colet sau obiect.

Sa luam exemplu, daca avem de transportat obiecte fragile cum ar fi obiecte din sticla, ceramica sau portelan, obiecte care necesita un grad ridicat de siguranta pe timpul transportului acestea se vor impacheta in ambalaje exterioare formate dintr-un material rigid si rezistent la rupere, ex. cutii din lemn, carton presat sau plastic, iar in interiorul acestora vom aseza obiectele fragile ambalate individual fie cu folie aerata, fie cu folie stretch, iar de jur imprejur le vom asigura cu bucati de burete sau bucati de polistiren.

Deasemenea vom avea grija de fiecare data sa nu depasim greutatea admisa inscrisa pe specificatia ambalajului. Folosim intotdeauna ambalaje de unica folosinta, nu vom folosiĀ  niciodata ambalaje vechi sau degradate, deoarece aceastea pot pierde intre 40 si 80 % din rezistenta lor, ne asiguram ca toate sistemele de inchidere ale ambalajului exterior sunt intacte si nu pot pune in pericol degradarea obiectele aflate in interiorul acestora.
Vom nota cu inscrisul ”FRAGIL” acolo unde va fi cazul, de asemenea in autoutilitara le vom ancora si le vom fixa cu chingi speciale pe timpul transportului de la vechea locatie la noua locatie. Va asteptam sa apelati la specialistii nostri si va vom garanta ca obiectele dumneavoastra vor ajunge la destinatie in cele mai bune conditii si intr-un timp record.

Fie ca vorbim de un candelabru cu o vechime foarte mare fie ca vorbim de simpla vesela care se regaseste intr-o locuinta sau vechile bibelouri, toate acestea se vor transporta in maxima siguranta cu ABCtrans.ro . Cu totii stim ca un candelabru vechi de peste o suta de ani poate avea o valoare materiala foarte mare sau vesela foarte veche din cristal, de ce nu chiar si banalele bibelouri care se regasesc pe biblioteca oricarei locuinte toate acestea se vor ambala individual cu mare atentie fie de angajatii nostrii, fie de dumneavoastra.

In cazul in care optati ca dumneavoastra sa va impachetati obiectele personale si nu stiti care sunt pasii principali ce trebuiesc parcursi, nu ezitati sa ne contactati telefonic pentru a va comunica cateva modalitati corecte de impachetare.

Cu cat ambalarea produselor se va face cat mai corect cu atat veti beneficia de un transport fragil de calitate. Ambalarea corecta a obiectelor fragile este cu siguranta cheia succesului ce ne va ajuta sa deschidem usile catre un transport rapid si de calitate maxima. Pentru a beneficia de un transport fragil in siguranta va invitam sa lasati profesionistii sa isi faca treaba. Puteti apela cu incredere la serviciile noastre.