Transport marfa international

Oferim servicii de transport international, in majoritatea localitatilor din Europa cu plecare din Romania. Numarul de solicitari privind transportul de marfa este din ce in ce mai ridicat fata de anii precedenti, si asta drept dovada si datorita a calitatii transportului oferit, dar si a calitatii transportului rutier in detrimentul altor moduri mai mult sau mai putin eficace.

La nivel international, ABC Trans ofera cele mai bune transporturi de marfa in principalele zone ale Europei, reusim sa asiguram aceste transporturi datorita utilitarelor noastre dotate si echipate modern pentru orice tip de transport international. Asiguram o eficienta marita atat pentru marfurile cu dimensiuni mari cat si pentru marfurile delicate, care necesita o atentie sporita, marfuri care se incadreaza in segmentul de risc in timpul transportului.

Asiguram si ambalam corespunzator toate aceste marfuri de valoare, cu risc crescut de degradare, transport obiecte de valoare, transport antichitati, transport obiecte fragile, etc.

Pentru transportul de marfa international, ne desplasam in toate zonele din Europa, incercam sa ajungem chiar si in localitatile in care accesul nu este tocmai usor. In urma gradului de dificultate a infrastructurei zonei in care se doreste a fi efectuat transportul de marfa, echipele noastre garanteaza o eficienta sporita multumita flotei de autocamioane adaptabille conditiilor rutiere.

Preturile transporturilor internationale sunt calculate la numarul de kilometrii parcursi tur-retur. Transporturile internationale se efectueaza cu autoutilitare ce au capacitatea de incarcare intre 8 si 20 mc si masa maxima autorizata de 3,5 tone.

Transportam marfa cu plecare din Romania in urmatoarele tari si retur: Germania, Franta, Spania, Italia, Belgia, Olanda, Elvetia, Anglia, Danemarca, Suedia, Austria, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Grecia,Turcia, Polonia, Slovenia, Ungaria, Portugalia, Irlanda.